home
home contact

Welkom

 

Bij van Leeuwen Stomerijen staat kwaliteit voorop. In ons ambachtelijk bedrijf wordt ieder kledingstuk handmatig behandeld, om zo een optimaal resultaat te garanderen. Wij doen ons best om ieder kledingstuk er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. Daarbij maken we gebruik van moderne apparatuur, zodat uw kleding bij ons altijd de beste behandeling krijgt. 

 

Wij kunnen bijna alle alle soorten kleding voor u reinigen. Naast de reguliere kledingstoffen kunt u bij ons ook terecht voor het reinigen van trouwjurken, dekbedden, dekens, gordijnen, leer en suède.

Het reinigen van de kleding duurt bij ons maximaal 2 werkdagen. In urgente gevallen kunnen wij in overleg met u ook een 1-Dagservice aanbieden.

Ook voor kledingreparaties

Om u nog beter van dienst te zijn is er een kledingreparatie afdeling in de in de stomerij ingericht. Onze ervaren kleermaker is  hier elke dag aanwezig om uw daarbij te helpen.

 

U kunt bij hem terecht voor alle soorten kledingreparaties;

  • • Het inzetten van nieuwe voering of ritsen.
    • Korter of langer maken van diverse kleding.
    • Uitleggen of  innemen van diverse kleding.
    • Opmaat maken van gordijnen en vitrages.
     

 

 

 

 

   

 

 

Kleine, en soms ook grote, defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs hersteld te kunnen worden. Zeker bij duurdere kleding is een vakkundige reparatie altijd het overwegen waard. Ook hier zijn alle adviezen gratis. Meestal wordt juist de betere kleding ter reparatie aangeboden.

Maar ook alledaagse kleding en werkkleding is welkom. Het pas maken en repareren van gedragen kleding verhoogt de duurzaamheid van uw kleding en levert op deze wijze een bijdrage aan een beter milieu.

Copyright © 2012 Van Leeuwen Stomerijen | Alle rechten voorbehouden.